Aktualności

17 marzec 2023

Menu sezonowe
KARCZOCHY


Przystawka
Sashimi z polędwicy wołowej / sos orientalno ostrygowy / wakame / mango / chilli / sezam / dym z drzewa wiśniowego
~ 46 zł ~

Tatar z pieczonego karczocha / pomidor / ostra papryka / kapary / ciastko francuskie

~ 39 zł ~

Zupa
Krem z topinamburu / mleko kokosowe / skorzonera / zielona oliwa
~ 22 zł ~

Risotto
Risotto / karczoch smażony / chorizo / pomidor suszony / kapary / szpinak / ser bursztyn
~ 48 zł ~

Główne
Ossobuco cielęce confitowane / pyza z dyni / karczoch / skwarki z karczocha / sos miętowy / miód / demi glace
~ 69 zł ~

Deser
Mus kokosowy / biszkopt / czekolada / kokos / marakuja
~ 25 zł ~


Zapraszamy do skorzystania na naszych ofert szkoleń kulinarnych i pokazów dla firm. Nasz Szef Jarek Uściński jest trenerem najbardziej utytułowanej drużyny Grill i BBQ w Polsce, Prowadzi Narodową Reprezentację Kucharzy na Olimpiadę i puchar Świata.  Jest prezesem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni. Dzięki wiedzy jaką przekazuje załodze możemy przygotować imprezy dla najbardziej wymagających Gości.


Serdecznie zapraszamy
Zespół Moonsfera i Jarek Uściński



Rezerwacja:
tel: (22) 560 37 33
ask@moonsfera.pl

 

Projekt i wykonanie Multitask