Aktualności

Przednówek w kuchni Moonsfery

Preharvest in the Moonsfera kitchen


Wiosenno Wielkanocne set menu / Spring Easter set menu

 

 

 

Wege fuzja / vege fusion


Radicchio grillowane / sałata z pomidorków confit / kompresowany burak / ogórek / shimeji
Grilled radicchio / tomatoes confit / compressed beetroot / cucumber / shimeji mushroom’s
25 pln.


Słodka czerwień / Sweet red

Krem z pieczonej papryki / mus z czerwonej cebuli / kozi ser
Creamy roasted pepper soup /goat cheese / red onion mousse
16 pln.

Jezioro czy łąka / lake or meadow

Sum / mus topinambur / borowik /  jarmuż / skorzonera / kalarepa / pumpernikiel
Catfish / sunroot / boletus mushroom / cale/ salsify and pumpernickel
46 pln.

Lub / or

Risotto / polędwica wołowa / por / szpinak / orzechy włoskie /  parmezan / suszone żółtko
Risotto with beef tender loin /spinach/walnuts / parmesan cheese / dried egg yolk
41 pln.

Słodki sen / sweet dream

Semi fredo / karmel / migdały / melon
Semifredo / caramel / almond / water melon
17 pln.


Zapraszamy do skorzystania na naszych ofert szkoleń kulinarnych i pokazów dla firm. Nasz Szef Jarek Uściński jest trenerem najbardziej utytułowanej drużyny Grill i BBQ w Polsce, Prowadzi Narodową Reprezentację Kucharzy na Olimpiadę i puchar Świata.  Jest prezesem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni. Dzięki wiedzy jaką przekazuje załodze możemy przygotować imprezy dla najbardziej wymagających Gości.


Serdecznie zapraszamy
Zespół Moonsfera i Jarek Uściński



Rezerwacja:
tel: (22) 560 37 33
ask@moonsfera.pl

 

Projekt i wykonanie Multitask